fbpx

Ota yhteyttä

parempia päätöksiä taloutta seuraamalla – vatupassi

vatupassi-kokemuksia-talgraf

Vatupassi auttaa rakennusyrityksiä ja vapaa-ajan rakentajia työskentelemään sujuvammin. Yritys tarjoaa ammattilaistason työvälineet kätevästi ja joustavasti vuokralle. Accuna-ohjelmiston avulla Vatupassi kehittää omaa liiketoimintaansa aina vain fiksumpaan suuntaan.

Kun halutaan kehittää yrityksen liiketoimintaa, talouden seuraamisen helppous ja olennainen tieto ovat avainasemassa. Sopiva ohjelmisto kertoo, millaisia muutoksia on tehtävä pitkällä aikavälillä.

– Kun meillä katsottiin ensimmäisen kerran Accunasta vuosittaista kulurakennetta, silmät aukesivat monelle asialle, kertoo Vatupassin operatiivinen johtaja Jarkko Tarnanen.

Nyt Vatupassilla seurataan niin yrityksen tuloja kuin kulujakin helpommin ja tarkemmin kuin ennen. Kuukausittaisten raporttien avulla muuttuviin tilanteisiin pystyy reagoimaan nopeasti.

Tilaa videodemo

Accuna auttaa ymmärtämään numeroita

Jarkko Tarnanen pitää erityisesti siitä, että saa raportit graafisessa, helposti luettavassa muodossa. Näin hän pystyy yhdellä silmäyksellä näkemään yrityksen tilanteen. Toisaalta, jos hän haluaa porautua syvemmin vaikkapa siihen, mistä kuluja syntyy, hän löytää senkin tiedon tarkasti.

– Olen oppinut lukemaan talouslukuja ihan eri tavalla kuin ennen. Nyt puhutaan kirjanpitäjänkin kanssa samaa kieltä ja ollaan molemmat kartalla, Tarnanen naurahtaa.

Vatupassilla käytetään Accunaa myös tulevaisuuden suunnitteluun. Budjetoinnissa voi esimerkiksi testata, millainen kasvu tuo minkäkin verran euroja yrityksen kassaan sekä millaisiin asioihin kannattaa tänä vuonna investoida.

– Kaiken kaikkiaan tämä on ollut toimiva ohjelmisto. Emme osanneet arvatakaan, miten paljon tästä on hyötyä, Tarnanen sanoo.

Näin Vatupassi käyttää Accunaa

  • Talouden kuukausittainen seuraaminen auttaa reagoimaan muutoksiin nopeasti.
  • Investointeja suunnitellaan vuosittaista kulurakennetta tarkastelemalla.
  • Helposti luettava ohjelma opettaa uusia, mielenkiintoisia asioita taloudesta.
  • Ennusteet helpottavat budjetointia.

Vatupassi on perheyritys, joka tarjoaa asiakkaalleen parhaat mahdolliset työvälineet ja hengähdystauon rakennuskiireiden keskellä. Yritys tunnetaan erityisesti joustavasta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta.

1992 perustettu Vatupassi toimii Joensuussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Nurmeksessa. Vatupassi työllistää yhteensä 35 vakituista / osa-aikaista työntekijää. 

Tuotteisiimme

Ota yhteyttä

Tutustu Accuna-ohjelmiston mahdollisuuksiin tilaamalla ilmainen videodemo täältä:

Tilaa videodemo

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille