fbpx

Ota yhteyttä

Toimitusjohtajalle

Ota ohjakset käsiisi!

Toimitusjohtajalla ei ole aikaa taloushallintaohjelmiston kanssa kikkailuun. Jotta pystyt luotsaamaan yritystä haluttuun suuntaan, tarvitset luotettavat, ajantasaiset ja ennen kaikkea helposti silmäiltävät raportit nähtäväksesi säännöllisesti. Mitä jos kertoisimme, että voit saada tämän ja samalla tehostaa yrityksen toimintaa merkittävästi?

Meillä ohjelmistojen suunnittelun lähtökohtana on taloustiedon helppo saatavuus ja lukeminen. Ohjelmistomme kerää tiedot muista käyttämistänne ohjelmistoista ja muodostaa automaattisesti selkeät raportit. Moni asiakkaamme pitää esimerkiksi ohjelmiston tavasta esittää taloustietoja visuaalisesti erilaisten mittareiden avulla. Voitte räätälöidä erilaiset raporttipohjat täysin omien tarpeidenne mukaisiksi. Ne voivat olla vaikka miten monimutkaisia, mutta raporttien lukeminen on aina yksinkertaista. Lisäksi tietoihin pääsee käsiksi missä ja milloin tahansa!

 

TUTUSTU ACCUNA-OHJELMISTON MAHDOLLISUUKSIIN TILAAMALLA MAKSUTON VIDEODEMO

New call-to-action

 

Miten tämä sitten tehdään saaden samalla aikaan merkittäviä säästöjä? Mietipä hetki talousjohtajanne työnkuvaa. Käy todella kalliiksi teettää hänellä käsin raportteja, jotka hän voisi saada yhdellä napin painalluksella. Ohjelmistossamme kaikki mahdollinen rutiinityö on automatisoitu ja erilaiset työkalut helpottavat ja nopeuttavat työvaiheita, jotka vaativat ihmistä. Mihin kaikkeen tärkeämpään talousjohtajanne aika vapautuisikaan, jos hän saisi ohjelman avulla vaikkapa viikon säästön työaikaan?

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille