fbpx

Ota yhteyttä

Tilitoimistoille

Yritykset hakevat tilitoimistoltaan yhä useammin strategisen kumppanin roolia liiketoimintansa tueksi perinteisen kirjanpidollisen työn ohella. Yrityksillä on kasvava tarve palveluihin, jotka tukevat liiketoiminnan eri vaiheita: suunnittelua, seurantaa, analysointia, investointi- ja simulointilaskelmia sekä rahoituksen hakua.

Me autamme yritystäsi kääntämään muuttuvat asiakastarpeet eduksesi.

 

Tilitoimistoille ohjelmisto raportointiin, budjetointiin ja kassaennustamiseen

 

TUTUSTU ACCUNA-OHJELMISTON MAHDOLLISUUKSIIN TILAAMALLA MAKSUTON VIDEODEMO

New call-to-action

 

Uudenlaiset palvelut tilitoimistosi menestyksen tueksi

Tee nyt sitä, mitä muut tilitoimistot suunnittelevat tekevänsä muutaman vuoden kuluttua. Ota kilpailueduksesi kehittymiskykyisimmät ja kattavimmat liiketoiminnan ohjelmistot ja tarjoa niitä asiakkaillesi.

Nykyaikaisilla liiketoimintatiedon käsittelyyn tehdyillä järjestelmillä lisäät asiakkaittesi osaamista ymmärtää ja ennustaa omaa liiketoimintaansa ja yrityksen taloutta. Asiakkaasi ajansäästö sekä tarkemmat taidot ja ohjelmistot ennustaa liiketoimintaa ovat hyötyjä, jotka toteutuvat sinun tilitoimistopalveluittesi ansiosta.

Accuna-ohjelmiston avulla asiakasraportoinnin voi tehdä automaattisella ajastuksella, ja raportoitavat asiat voi määritellä jokaiselle asiakkaalle tämän toiveiden mukaan. Asiakkaasi pääsevät katsomaan raportteja missä ja milloin tahansa.

Accunan johdosta asiakasraportointimme on nykyään monipuolista, selkeää ja havainnollista. Asiakkaamme ovat lisäksi saaneet positiivista palautetta hyvistä raporteista omilta sidosryhmiltään sekä säästäneet suoraan omaa aikaansa pystyessään luopumaan aiemmista Excel-raporteistaan.
– KTM Akseli Leppänen, Kajaanin Tilitaito Oy
Lue koko artikkeli

Accuna-ohjelmiston hyödyt

Haluatko tarjota asiakkaallesi lisäarvoa ja saada kilpailuetua joutumatta tekemään lisätyötä?

Accunasta asiakkaasi saa helppokäyttöisen työkalun, jolla hän pystyy seuraamaan ja ymmärtämään yrityksensä taloutta paremmin kuin koskaan ennen. Sinä ja asiakkaasi hyötyvät. Me tarjoamme teille aina oman yhteyshenkilön sekä myynnin tuen. Me olemme mukana muutoksessa.

Accuna saa asiakkaasi innostumaan taloudesta

Kasvata

Uutta liikevaihtoa ohjelmistokaupan avulla. Työkalumme avulla palveluiden lisämyynti tehostuu. Sisältää selkeät palvelupaketit, joita helppo tarjota asiakkaille. Toiminnan tehostaminen ja lisämyynti kasvattavat tuntipohjaista laskutustasi.

Palvele

Tarjoa liiketoiminnan suunnittelun, seurannan ja ennustamisen työkaluja kokonaisvaltaisesti. Asiakas on tyytyväisempi, kun saa enemmän ja parempaa yhdeltä palveluntuottajalta.

Kehitä ja automatisoi

Automaation avulla kustannussäästöjä. Tehosta ja helpota yrityksille tarjottavien lisäpalveluiden tuottamista, erityisesti jos käytössänne on useita kirjanpito-ohjelmistoja. Accuna poistaa aikaa vievän Excel-työn.

Sitouta

Laaja palveluvalikoima sitouttaa asiakasta paremmin ja tekee asiakkuudesta pitkäikäisemmän.

Ohjelmiston muita etuja ja ominaisuuksia tilitoimistokentässä

Accunan avulla asiakasraportoinnin voi tehdä automaattisella ajastuksella, ja raportoitavat asiat voi määritellä jokaiselle asiakkaalle tämän toiveiden mukaan. Asiakkaasi pääsevät katsomaan raportteja missä ja milloin tahansa.

 • Automatiikkaan perustuva kassavirtaennustaminen
 • Isommille asiakkaille Oma-Accuna palvelu, jolloin tuki suoraan Talgrafilta
 • Käyttöönotto keskimäärin 1 päivässä
 • Valmisraporttipaketit eri yhtiömuodoille
 • Myynnin tuki ja materiaalit Talgrafilta
 • Konserniyhdistely
 • Tuki yli 70 eri ohjelmistoon
 • Interaktiivinen raportointi helpottaa tiedon hyödyntämistä
 • Saat käyttöösi valmiit raporttikirjastot
 • Halutessasi voit tarjota asiakkaillesi myös budjetointipalvelun
 • Kumppaniohjelmamme tukee omaa asiakaspalveluasi

 

Kysy lisää ja sovi etäesittelystä

 

Tilaa uutiskirjeemme

 


 

Helppokäyttöinen ohjelmisto liiketoiminnan raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen

Kassavirtaennustaminen

Kassaennuste tuo saatavillesi tarkimman ja realistisimman näkymän sekä edistyksellisen suunnittelutyökalun yrityksesi tulevaisuuden rahavirtoihin.

Raportointi

Raportointi tuo automaattisuutta, tehokkuutta, visuaalisuutta, ja ymmärrettävyyttä kaikkeen liiketoiminnan raportointiin.

Budjetointi

Budjetoinnilla voit tehdä vuosibudjetteja, projektibudjetteja, muuttuvia ennusteita ja rullaavaa budjetointia selkeästi ja kattavasti.

Konserni

Konserni laatii puolestasi tarvitsemasi konserni- ja moniyritysraportit. Eliminoinnit ja osaomistukset huomioidaan laskennassa automaattisesti. Voit raportoida liiketoimintaasi halutun yritysrakenteen mukaisesti.

Jakelu

Jakelujärjestelmä toimittaa yksilöllisten toiveiden mukaan kootut raporttipaketit vastaanottajille automaattisesti haluttuna ajankohtana.

 

Haluatko näppärän etäesittelyn?

 


 

Meistä talouden ennustaminen voi olla jopa koukuttavaa

Me tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ratkaisuja, jotka tekevät liiketoiminnan suunnittelusta, seurannasta ja ennustamisesta tarkempaa ja kiinnostavampaa.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme saavat liiketoiminnastaan arvokasta tietoa ja pystyvät kehittämään sitä haluamallaan tavalla.

Tietoa ja taitoa olla paras

Kolme vuosikymmentä kokemusta ja katse tulevassa. Talgrafilaisuus on vahvaa yhteishenkeä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Be more with us! 

sähköinen-taloushallinto-budjetointi-raportointi-ennusteet

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille