fbpx

Ota yhteyttä

Tiedolla johtamisen työkalut liiketoimintasi kehittämiseen

Johtamisen modernit järjestelmät.

Mitä jos monimutkainen olisikin yksinkertaista ja tylsä kiinnostavaa?

Tiedolla johtamisen ohjelmistomme tekevät liiketoiminnan seuraamisesta ja kehittämisestä innostavaa.
– Katso vaikka asiakaskokemuksistamme

 

TUTUSTU ACCUNA-OHJELMISTON MAHDOLLISUUKSIIN TILAAMALLA MAKSUTON VIDEODEMO

New call-to-action

 

Accuna BI-ohjelmisto vie yrityksesi tiedolla johtamisen tuolle puolen, sillä se tekee liiketoiminnan suunnittelusta, raportoinnista ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta. Ohjelmistomme hakee liiketoimintatietoja lähes 100:sta eri lähdejärjestelmästä ja jalostaa ne helposti käsiteltävään muotoon täysin automaattisesti. Accuna BI-ohjelmisto on modernin tiedolla johtamisen unelmakumppani, sillä kaikki hoituu yhdellä, helppokäyttöisyydestään tunnetulla, ohjelmistolla.

Talouslukujen lisäksi ohjelmistossa voidaan käsitellä ja yhdistellä mitä tahansa liiketoimintatietoa sekä luku- että grafiikkamuodossa. BI-ohjelmistomme sisältää edistykselliset ennustamisen ja simuloinnin työkalut liiketoiminnan ja sen kassavirtojen hallintaan. Kehittyneet automaatioratkaisut ja käyttäjähallinta helpottavat käyttäjien arkea samalla, kun ohjelmiston tuottama aineisto on jaettavissa automaattisesti esimerkiksi henkilö-, osasto-, tuote- ja toimipaikkatasolle, tai vaikkapa yritysten tärkeille sidosryhmille.

Accuna on täydellinen tiedolla johtamisen ohjelmistokokonaisuus yritysten omaan tai erilaisten palvelutuottajien asiakaskäyttöön. Ohjelmistoa käyttää jo lähes 15.000 tyytyväistä yritystä pienistä organisaatioista aina suuriin pörssiyhtiöihin saakka, toimialoista ja yritysmuodoista riippumatta. Ohjelmiston lisäksi tarjoamme liiketoiminnan kehittämisen ja tiedolla johtamisen tueksi koulutuksia sekä maksuttoman suomenkielisen asiakastuen.

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille